The Big 5 Fair Dubai: Z-Parket verovert nu ook het Midden-Oosten

De Big 5 Fair in Dubai mag u dan misschien niet altijd zo bekend in de oren klinken, als het gaat om bouwbeurzen in het Midden-Oosten is dit hét bouwevenement bij uitstek. Elk jaar opnieuw verzamelen zich hier ‘s werelds meest toonaangevende en innovatieve producenten van bouw- en interieurartikelen en –technieken, met als doel om ook in landen als Dubai, Qatar, Saoedi-Arabië en andere voet aan grond te krijgen. Een dure en gewaagde onderneming, maar bij welslagen een echte opsteker en een extra bevestiging van een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Mede om deze reden besliste Z-Parket om deel te nemen aan de 2014-editie van de Big 5 Fair Dubai. Dankzij de wereldwijde successen van onze verschillende collecties en de vele tevreden reacties van onze klanten, zijn we immers gesterkt in ons vertrouwen dat ons doorgedreven kwaliteitsstreven en onze sterke focus op service resulteren in houten interieurelementen die in staat zijn om elk interieur naar een hoger niveau te tillen.

De interesse die onze producten kregen vanuit talloze Midden-Oosterse regio’s zoals onder andere Dubai, Jordanië, Iran, Irak, Qatar, Saoedi-Arabië en Turkije toont duidelijk aan dat de Z-Parket waarden en kwaliteiten ook in dit deel van de wereld duidelijk worden opgemerkt. Vooral de Revigo, onze 100 jaar oude eik, wist de ogen en harten van heel wat beursbezoekers te vangen. Het resultaat van deze beursdeelname willen we u natuurlijk niet onthouden. Met trots kondigen wij u immers aan dat Z-Parket vanaf nu in het Midden-Oosten zal worden verdeeld door het ervaren team van WOODFLOORS, waardoor onze vloeren, deuren en andere houten interieurelementen weldra ook tal van stijlvolle interieurs in het Midden-Oosten zullen sieren. Natuurlijk zullen we u met de regelmaat van de klok op de hoogte houden van onze avonturen in deze regio.

Wilt u voor uzelf de collecties ontdekken waarmee Z-Parket zijn verovering van het Midden-Oosten heeft ingezet? Of wilt u zelf ook graag de Z-Parket producten verdelen in uw regio? Neem dan snel contact met ons op!

Roel Geraerts's picture

Roel Geraerts

In 2004 ontstaan uit de droom van oprichter Roel Geraerts, is de Z-Parket geschiedenis er één van succes en waarden. Gestart met niet meer dan 2 personen, telt het bedrijf inmiddels meer dan 20 werknemers. Toch blijven de liefde voor natuur, schoonheid en duurzaamheid de dagelijkse prioriteiten.