Café VOLT gaat voor robuust en eigentijds!

Poppunt Volt in Sittard zocht een robuuste en eigentijdse vloer voor hun café. Poppodium VOLT is een gevestigde waarde in de muziek scene en biedt kansen aan beginnende én gevorderde muzikanten in de regio.

Project Cafe volt Tessera Mozaiek Vloer

Bij het voorzien van een vloer moest Bloemen Parket met drie elementen rekening houden. De architectonische wensen van de architect, een gunstige kostprijs aangezien de gemeente deze zou dragen en het makkelijk onderhoud voor de uitbater. Ook werd rekening gehouden met de behoefte van de muzikanten en bezoekers die de vloer zouden gebruiken. Het was dus zeer belangrijk dat het parket tegen een stootje zou kunnen en als het ware ‘hufter proof’ zou zijn. De parketvloer bij uitstek voor dit alles is de Z-Parket Tessera Mosaic. Deze voldoet aan al deze wensen en geeft de ruimte het beoogde karakter.

Project Cafe Volt Tessera Mozaiek Vloer

Bloemen Parket is een familie bedrijf in Kerkrade, Nederland. Dit bedrijf met 12 medewerkers stuurde twee vakmannen uit die gedurende één week bezig waren om de vloer te leggen. Dit project was een uitgelezen kans voor Bloemen Parket om hun vakmanschap te tonen. Bovendien was het niet de eerste keer dat zij met Z-Parket vloeren werkten.

Project Cafe Volt Tessera Mozaiek Vloer

Het resultaat is een prachtige vloer die helemaal in de sfeer van VOLT past. Het gevoel van een oude vloer in een nieuw jasje past bij de verbouwing die in het volledige gebouw werd doorgetrokken.

Project Cafe Volt Tessera Mozaiek Vloer

 

 

Gaylor Vantieghem's picture

Gaylor Vantieghem

Gaylor Vantieghem combineert een flinke dosis houtkennis met gevoel voor design. Voeg hier zijn management skills aan toe en we presenteren u de CEO van Z-Parket. Gaylor: “Vroeger heb ik zowel in een houthandel als in een interieurzaak gewerkt. Bij Z-Parket kan ik mijn liefde voor hout en voor design verenigen. Daarbij zijn authenticiteit, de liefde voor de natuur en aangename contacten met mensen kernwaarden voor mij.”