Customize your feeling

Een kwalitatieve parketvloer is een element dat jarenlang onderdeel uitmaakt van een interieur. Bij Z-Parket geloven we dat er een match moet zijn tussen klant en vloer. Om dit te bereiken geven we onze klanten graag de mogelijkheid om zelf het parket van hun dromen samen te stellen, bijgestaan door een team van onze partners. Dat is waar onze “Customize your feeling”-aanpak voor staat.

De creatie van een vloer met gevoel

Wie een Z- vloer wil plaatsen krijgt een brede waaier aan keuzes gepresenteerd:

  • Kleur: Onze 3 collecties bieden de klant talrijke mogelijkheden op het vlak van kleur. Voor onze X en Z-collecties wordt het hout aan meerdere organische reacties onderworpen, waardoor de kleur op een natuurlijke manier tot leven komt. Met de M-collectie geven we u toch nog de keuze om voor een sterk klassieke 2-laagse oppervlakte behandeling met gepigmenteerde kleuren te kiezen.
  • Uitvoering: Als klant heeft u niet alleen inspraak in de lengte en breedte van de planken, ook over de dikte en de samenstelling van de z-vloer beslist u mee.

  • Karakter: met de keuze voor rustiek of 1bis bepaalt u mee de beleving van uw Z-vloer.
  • Naad: Ook de graad van samensmelting van de planken is zeer belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Egaal, gekrabd, schaduwvoeg of met een V-naad, u bepaalt zelf welk profiel u verkiest.
  • Veroudering of niet: Naargelang uw smaak heeft u de keuze om voor een verouderd parket te gaan.

Het uiteindelijke resultaat is een vloer die één wordt met uw interieur.

Roel Geraerts's picture

Roel Geraerts

In 2004 ontstaan uit de droom van oprichter Roel Geraerts, is de Z-Parket geschiedenis er één van succes en waarden. Gestart met niet meer dan 2 personen, telt het bedrijf inmiddels meer dan 20 werknemers. Toch blijven de liefde voor natuur, schoonheid en duurzaamheid de dagelijkse prioriteiten.