AR+ kiest voor de Elis vloer van Z-Parket

Wie een voorliefde heeft voor natuurlijke en authentieke materialen is bij Z-Parket aan het juiste adres. Het gevarieerde aanbod aan hoogwaardige vloeren met een uniek karakter spreekt ook architecten en interieurarchitecten aan.

Project Elis - AR+

Z-Parket samen met Solid Floor op Super Brands

Londen is zonder twijfel de ‘place to be’ als we denken aan design, hippe cultuur, trendy loftappartementen, constante ontwikkeling … In het kader van deze unieke omgeving vindt elk jaar Tent London plaats tijdens het ‘London Design Festival’.

Z-parket Solid Floor Super Brands London

Een blik op de woning van de toekomst

Voor zijn 15 jarige bestaan vroeg het Franse AD magazine 11 ontwerpers om toekomstgericht onderzoek te doen naar de woonbare habitat. Er waren verschillende elementen die een rol speelden in dit onderzoek.

Z-Parket Patrick Norguet

Café VOLT gaat voor robuust en eigentijds!

Poppunt Volt in Sittard zocht een robuuste en eigentijdse vloer voor hun café. Poppodium VOLT is een gevestigde waarde in de muziek scene en biedt kansen aan beginnende én gevorderde muzikanten in de regio.

Project Cafe volt Tessera Mozaiek Vloer

Z-Parket schittert in Home Sweet Home!

In een recente uitgave brengt woon- en interieurmagazine Home Sweet Home een mooie reportage over een project waarbij men voor een Z-Parket vloer koos. Het project was een samenwerking tussen het Merksemse Parket & Laminaat Forum en architectenbureau Wydouw.