Z-Parket collecties

Met de verschillende collecties, elk met hun eigen karakter, biedt Z-Parket de perfecte Z-vloer voor elk type interieur. De unieke “Customize your feeling” ervaring laat bovendien toe aan de klant om de te plaatsen vloer af te stemmen op zijn voorkeuren. Het resultaat is een organisch proces dat leidt tot een interieur waarin de klant zich helemaal thuis voelt. Een kort overzicht van de verschillende Z-Parket collecties

Z-Collecties

Een kort overzicht van de verschillende Z-Parket collecties:

De M-collectie: Met de M-collectie laten we u de keuze om te opteren voor een z-creatie op basis van een meer klassieke 2-laagse oppervlakte behandeling met gepigmenteerde kleuren.

De Z-collectie: Hier begint onze natuurlijke aanpak. Verschillende, tot zelfs 6 opeenvolgende, handmatig artisanale dieptebehandelingen zorgen voor een zeer onderscheidend en indringend resultaat. Vernoemd naar de meest vermaarde wereldsteden, voelen de trendy kleuren aan als een reis langsheen het mooiste wat deze te bieden hebben.

De X-collectie: Van de verschillende Z-Parket collecties is de X-collectie ongetwijfeld de meest intensieve, organische ervaring. Stuk voor stuk doorstaan deze klassieke parketvloeren moeiteloos de vergelijking met de wereldvermaarde Griekse steden waarnaar ze zijn vernoemd. Niet minder dan 12 tot 15 dieptebehandelingen, verspreid over een tijdsspanne van 6 à 7 dagen, zorgen telkens weer voor een unieke uitstraling en warmte, die helpt om elk type interieur naar het hoogste niveau te tillen.

Roel Geraerts's picture

Roel Geraerts

In 2004 ontstaan uit de droom van oprichter Roel Geraerts, is de Z-Parket geschiedenis er één van succes en waarden. Gestart met niet meer dan 2 personen, telt het bedrijf inmiddels meer dan 20 werknemers. Toch blijven de liefde voor natuur, schoonheid en duurzaamheid de dagelijkse prioriteiten.