Z-Parket schittert in Home Sweet Home!

In een recente uitgave brengt woon- en interieurmagazine Home Sweet Home een mooie reportage over een project waarbij men voor een Z-Parket vloer koos. Het project was een samenwerking tussen het Merksemse Parket & Laminaat Forum en architectenbureau Wydouw.

Project Wydouw Argos

Op vraag van een koppel 50ers zonder kinderen ontwierp architectenbureau Wydouw een nieuwe en comfortabele rijwoning met de nadruk op licht, ruimte en vrijheid. Het koppel koos bewust voor een kleinschalige en niet vrijstaande bouw om zo voor een betere afwerking te kunnen gaan.

Het Merksemse Parket & Laminaat forum stond in voor de plaatsing van de parket vloer die de woning een uniek karakter geeft. Het Parket & Laminaat forum specialiseert zich in trendy en hedendaagse vloeren in legklaar en semi-legklaar parket.

Een natuurlijke Argos vloer met een bruine kleuring paste naadloos in het concept. Met een ‘midden verouderd’ effect met een gekrabde naad is ook de afwerking volledig binnen de stijl. De mooie Z-Parket vloer siert de volledige woonruimte en zorgt daardoor voor een warm en natuurlijk gevoel.

Het resultaat is een fraaie en hedendaagse woning die een gevoel van ruimte geeft en veel licht binnen laat. De materiaalkeuze geeft een gevoel van eenheid en rust.

Lees beneden het volledige artikel.

Gaylor Vantieghem's picture

Gaylor Vantieghem

Gaylor Vantieghem combineert een flinke dosis houtkennis met gevoel voor design. Voeg hier zijn management skills aan toe en we presenteren u de CEO van Z-Parket. Gaylor: “Vroeger heb ik zowel in een houthandel als in een interieurzaak gewerkt. Bij Z-Parket kan ik mijn liefde voor hout en voor design verenigen. Daarbij zijn authenticiteit, de liefde voor de natuur en aangename contacten met mensen kernwaarden voor mij.”