Z-Parket Partner

Geniet van de officiële Z-Parket partner voordelen !

Elke keer opnieuw bewijzen de Z-Parket collecties hun meerwaarde. Trendy, vintage, modern of authentiek, onze collecties bieden oplossingen die jouw klanten weten te overtuigen. Het grote aanbod qua kleuren, de eenvoudige afwerking en het praktische onderhoud bieden immers enorme voordelen voor klant en installateur.

Natuurlijk is dit niet het enige voordeel waar je als reseller van geniet. Een persoonlijke customer account geeft jou immers op elk moment van de dag toegang tot een schat aan verkoopondersteuning: met projectfoto’s, sample foto’s, showroom stalen en een uitgebreid overzicht van marketing tools biedt Z-Parket je niet alleen de juiste munitie om jouw klant te overtuigen.

Een kleine inspanning opent gouden deuren

Wie denkt dat Z-reseller worden een tijdrovend en omslachtig proces is, kunnen we alvast verzekeren van het tegendeel. Het volstaat immers het reseller formulier te vervolledigen en door te sturen. Vervolgens bekijkt en beantwoordt het Z-Parket Team  jouw kandidatuur.

Ben je echt vastberaden om toe te treden tot de Z-Parket familie? Laat ons dan zeker weten welke redenen jou doen trappelen om de kwalitatieve Z-Parket collecties aan jouw klanten te kunnen aanbieden.  Ons team is immers heel benieuwd naar de drijfveren van onze partners.

Deel dit